NV_MX_couple_ocean_1200x800.jpg

Hovoríte si „Toto nie je môj manžel!"?

Možno je to mužská menopauza. Iste ste si to všimli. Ten silný, sebavedomý..

Ten silný, sebavedomý muž s vypracovanými svalmi, pre ktorého nič nebolo problém, je preč. Vystriedal ho unavený „pán“ s ochabnutými svalmi, s ktorým sa síce budete aj naďalej deliť o posteľ, avšak už menej často o intímne zážitky. Čo sa stalo?

Hladina mužského hormónu po 30. roku klesá

Upokojíme vás: nič neprirodzené. U vášho manžela sa znižuje „len“ hladina primárneho mužského hormónu. A to so sebou prináša zmeny najmä fyzickej povahy. Klesá nielen množstvo energie, ale aj libido. Svalová hmota ochabuje. Koniec koncov, mnohé výskumy dnes dokážu zníženie hladiny mužského hormónu vyčísliť. Muži majú najviac mužských hormónov vo veku okolo 20 rokov.

Po tridsiatke sa táto hladina znižuje približne o 1 % ročne. Takže 50-ročný muž má zhruba o pätinu menej primárneho hormónu ako 30-ročný.

Odborníci tento stav označujú ako andropauza, čiže mužský prechod. Pokles hladiny hormónu T. môže byť jednou z príčin ubúdania energie i menšieho libida.

Keby bol zase taký ako kedysi!

Máte rovnaké želanie? Nie je nemožné. A to vďaka špeciálnemu výživovému doplnku, ktorý vyvinuli nórski špecialisti priamo pre mužov.

Výživový doplnok Maxulen® efektívne bojuje proti negatívnym dôsledkom spôsobeným poklesom primárneho mužského hormónu.

Maxulen® obsahuje semienko senovky gréckej, zinok, vitamín B6 a horčík.

„Tieto látky umelo nezvyšujú hladiny hormónov, pomáhajú však znížiť únavu (vitamín B6 a horčík), zvýšiť libido a v kombinácii s cvičením aj získať svalovú hmotu (senovka). Okrem toho podporujú zdravé spaľovanie (senovka, horčík, vitamín B6, zinok).

ZĽAVA 60% na prvú zásielku

Viac TU
  • Svaly
  • Viac energie
  • Vytrvalosť