Andreas Wiig - Legendárny snowboardista, ktorému s rušným životom pomáha Maxulen

Všetci poznáme ten pocit: budík zazvoní a telo protestuje. Andreas Wiig, bývalý profesionálny snowboardista, objavil tajomstvo, ako si udržať energiu vo svojom živote – Maxulen.

Pre tých, ktorí nepoznajú celú históriu, Andreas Wiig nie je len obyčajný snowboardista. Má impozantný zoznam úspechov, ktorý zahŕňa niekoľko medailí z X Games a víťazstiev, napríklad nad Shaunom Whitem. Andreas vyhral dvakrát zlato na X Games v Slopestyle, okrem toho má aj niekoľko ďalších umiestnení na stupňoch víťazov na prestížnych súťažiach po celom svete.

V posledných mesiacoch Andreas testoval Maxulen, prispôsobený doplnok stravy pre mužov, ktorý je plný užitočných zložiek ako je fenikel, zinok, horčík a vitamín B6. Prečo si Andreas vybral práve Maxulen a prečo by ste ho mali zvážiť aj vy?

Hlavným dôvodom je energia. Byť aktívnym otcom malých detí a zároveň viesť vlastné podnikanie nie je ľahká úloha. Vyžaduje to energiu. Andreas testuje Maxulen už nejaký čas a cíti jasný rozdiel. Energia sa mu vrátila, cíti sa sviežejší a pripravený na prácu, čas s deťmi alebo na aktivity, ktorými sa udržuje v kondícii, ako je silový tréning, horská cyklistika a snowboardovanie.

Andreas nedávno založil vlastnú firmu, a tak má málo priestoru na oddych. Vlastný biznis navyše vyžaduje neustále sústredenie, vytrvalosť a schopnosť zvládať stres. Aby všetko zvládol, spolieha sa na Maxulen.

„Maxulen mi poskytuje dodatočnú podporu a pomáha mi držať krok s každodennou prácou.“

Zinok je minerál, ktorý je okrem iného dôležitý pre imunitný systém a pomáha udržiavať normálne hladiny testosterónu. Horčík prispieva k udržaniu funkcie svalov a vitamín B6 znižuje únavu a nedostatok energie.

Nie je teda náhodou, že si Andreas Wiig vybral spoluprácu so značkou Maxulen. Našiel niečo, čo funguje, a čo mu poskytuje dodatočnú podporu potrebnú na vyváženie aktívneho životného štýlu, kariéry, tréningu, rodinného života a podnikania.

Vyskúšajte aj vy Maxulen a spoznajte postupný rozdiel v energii a vitalite, ktorú možno postrádate.

ZĽAVA 60% na prvú zásielku

Viac TU
  • Prečo zasielame produkt v členstve pravidelných zásielok?

    Maxulen® je špičkový výživový doplnok, ktorého účinky prichádzajú pozvoľne, avšak pre mužský organizmus majú dlhodobý prínos. Nie je to liek, preto nemožno očakávať okamžitý účinok či úľavu. Na dosiahnutie uspokojivého výsledku, rovnako ako napríklad pri cvičení, je nutné dodržiavať isté odhodlanie. Tie najlepšie výsledky dosiahnete po pravidelnom užívaní po 4 až 6 mesiacoch. Preto vám zasielame Maxulen® každý mesiac, aby sme vám zaručili pravidelné užívanie, ktoré vám pomôže dosiahnuť najlepšie výsledky. Výhodou programu je aj to, že si ušetríte čas i starosti s obstarávaním ďalších zásielok.

  • Čo vám Maxulen® naozaj prináša a čo od neho očakávať?

    Po tridsiatke začína hladina testosterónu v mužskom tele klesať približne o 1 % ročne. Je to prirodzený fyziologický vývoj, ktorý prináša do mužského života nepríjemné zmeny. Medzi hlavné príznaky klesajúcej hladiny testosterónu patrí úbytok svalovej hmoty, priberanie na váhe, pokles energie a strata libida. Výživový doplnok Maxulen® pomáha mužom čeliť práve týmto negatívnym trendom. Je dôležité si uvedomiť, že Maxulen® nezvyšuje hladinu mužského hormónu. Od našich zákazníkov vieme, že svaly sa im zásadne nezväčšili,ale v kombinácii s cvičením vidia lepšie výsledky. Cítia sa pevnejší, silnejší a menej unavení.

  • Ako správne užívať doplnok stravy Maxulen®

    Je dôležité s užívaním neotáľať. Hneď ako vám príde prvá zásielka, začnite užívať 1 kapsulu denne s jedlom alebo po ňom. Len tak sa vám užívanie naozaj oplatí a vy získate za svoje peniaze ten najlepší účinok. Nastavte si každodennú upomienku do telefónu či kalendára. Každodenné užívanie jednej kapsuly je nevyhnutné na to, aby ste dosiahli ten najlepší účinok. Prestávky a náhodné užívanie nemusia priniesť očakávané výsledky.

  • Ako najlepšie vyskúšam účinky výživového doplnku Maxulen®?

    Ak chcete Maxulen® vyskúšať naplno a účinne sa brániť negatívnym dôsledkom, ktoré so sebou prináša klesajúca hladina testosterónu, musíte ho užívať každý deň počas 4 až 6 mesiacov. Niektorí zákazníci cítia účinky už po mesiaci užívania. Ide však o individuálne výsledky. Je možné, že po tom, ako si na ne organizmus zvykne, nemusia byť už ďalší mesiac tak intenzívne vnímané.